Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε νέα απολογία ο ΠΑΟΚ

Σε νέα απολογία ο ΠΑΟΚ

Σε νέα απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟΚ, για σήμερα το μεσημέρι από το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο (ΜΠΔΟ) της ΕΣΑΠ. Αιτία οι ρίψεις αντικειμένων που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του τρίτου ημιτελικού που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Πυλαία (2-3 ο Ολυμπιακός).

Αναλυτικά η κλήση του αθλητικού δικαστή:

«Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο (ΜΠΔΟ) της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις σύμφωνα με τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ (άρ. 1, 17 παρ. 1 και παρ 2Α και 26 παρ.5) (ρίψη αντικειμένων) καθώς και την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2015/2016

ΚΑΛΕΙ: Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ όπως μέχρι την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 14.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα Κλήση έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2016 για τα Play offs.»

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ και ο Κουβανός αθλητής του Αμπρέου Σεπέδα έχουν κληθεί σε απολογία και για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του 2ου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό που ο «διικέφαλος» είχε επικρατήσει με 3-2.