ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια ΠΑ.Σ.Α.Π. στο νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ

Συγχαρητήρια ΠΑ.Σ.Α.Π. στο νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ

Ο Πρόεδρος Βασίλης Μηνούδης και το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών ΠΑ.Σ.Α.Π. εξέφρασαν μέσω επιστολής τους τα θερμά τους συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργο Καραμπέτσο.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Προέδρου κ. Μηνούδη και των υπολοίπων μελών του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. , παρακαλούμε όπως δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Η έναρξη της θητείας σας συμπίπτει χρονικά με μια περίοδο κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον της πετοσφαίρισης στη χώρα μας. Σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, ώστε να μπορέσετε, μαζί με τους συνεργάτες σας, να δώσετε στο άθλημά μας την ώθηση και το μέλλον που του αρμόζει, μακριά από τις παθογένειες και τις νοοτροπίες του παρελθόντος.

Στην προσπάθεια αυτή αναδιάρθρωσης και στο κάλεσμα που απευθύνατε, δηλώνουμε «παρόντες» και στη διάθεση της Ομοσπονδίας για δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία. Άλλωστε σε αυτή την προσπάθεια «….δεν περισσεύει κανείς»!

Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τα θερμά μας συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ.

Θα χαρούμε σύντομα να σας καταθέσουμε αναλυτικά τις σκέψεις μας και τις προτάσεις μας για την αμειβόμενη και όχι μόνο πετοσφαίριση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Βασίλης Μηνούδης

Ο Γεν. Γραμματέας
Ανέστης Δημητριάδης