Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνάντηση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με ΕΣΑΠ

Συνάντηση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με ΕΣΑΠ

Την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο,  πραγματοποίησε σήμερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με τους Στέφανο Αυγουλέα και Παναγιώτη Μπόμη να επισκέπτονται την διοργανώτρια αρχή έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν για αρκετά θέματα της Volleyleague.

Μετά την συνάντησή της με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσο, αντιπροσωπία της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο των «πράσινων» Στέφανο Αυγουλέα και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Μπόμη, συναντήθηκε με την ΕΣΑΠ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τις δύο πλευρές να μιλούν για αρκετή ώρα για θέματα του επαγγελματικού βόλεϊ.

Από πλευράς ΕΣΑΠ, ο Παντελής Ταρνατώρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και έδειξε ιδιαίτερα θετικός στις τελευταίες κινήσεις για την ενίσχυση των τμημάτων βόλεϊ καθώς αυτές συμβάλουν στην ανταγωνιστικότητα αλλά και την αύξηση της εμπορικότητας των πρωταθλημάτων.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού για τους στόχους που έχει θέσει στη νέα του θητεία ως πρόεδρος του Δ.Σ., τις αναβαθμίσεις που δρομολογούνται στο νέο πρωτάθλημα καθώς και τους ελέγχους που θα αρχίσουν σύντομα για τις αδειοδοτήσεις των ΤΑΑ.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού κατά την παρουσία τους στα γραφεία της ΕΣΑΠ υπογράμμισαν πως πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης είναι η οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου  η αναδιοργάνωση και ο εκσυγχρονισμός της σε όλα τα επίπεδα (διοικητικό και αγωνιστικό) καθώς και η σταδιακή ενίσχυση των ομάδων βόλεϊ ανδρών- γυναικών έτσι ώστε να επιστρέψουν στον πρωταθλητισμό.