Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην ΕΕΑ ελπίζουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ

Στην ΕΕΑ ελπίζουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα κριθεί τελικά η συμμετοχή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Volleyleague καθώς ούτε σήμερα κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» του Έβρου να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ η οποία παρότι εισηγήθηκε αρνητικά για τους Θρακιώτες, θα περιμένει την συνεδρίαση της ΕΕΑ προκειμένου να γνωρίζει το πόσες ομάδες θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα.

Παρά τις παρατάσεις και τον χρόνο που δόθηκε στην ομάδα του Έβρου, οι προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να διακανονιστούν οι οφειλές προς τους παίκτες της προηγούμενης χρονιάς δεν έφεραν ακόμη αποτελέσματα καθώς υπάρχει πρόβλημα με 1-2 αθλητές.

Οι «κυανόλευκοι» της Θράκης βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο και παρά το γεγονός πως η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι προγραμματισμένη για τέλος του μηνός ή αρχής του Οκτωβρίου, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα.

Ερωτηματικό ο Παμβοχαϊκός

Από εκεί και μετά ο Παμβοχαϊκός παραμένει σε καθεστώς αβεβαιότητας καθώς μέχρι και τώρα γίνονται επαφές με χορηγούς προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να καταφέρουν να φτιάξουν ομάδα και να συμμετάσχουν κανονικά στην Volleyleague.

Μάλιστα στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της Λίγκας συμμετείχε κανονικά ο εκπρόσωπος του Παμβοχαϊκού δείχνοντας έτσι πως οι Κορίνθιοι το παλεύουν μέχρι τέλους.

«Παραθυράκι» για ΑΕΚ

Εξέλιξη υπήρξε με την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Volleyleague και είναι σε αντιπαράθεση με την διοίκηση της ΕΣΑΠ, αναμένεται να καταθέσουν φάκελο αδειοδότησής  στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και εκεί μένει να δούμε αν πάρει την έγκριση το τι θα γίνει.

Στην σημερινή συνεδρίαση της η Λίγκα έδειξε να ρίχνει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τους «κιτρινόμαυρους» αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχθεί την απόφαση της ΕΕΑ αν είναι θετική προς την ΑΕΚ και να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο θέμα της μη δήλωσής της στο πρωτάθλημα.