Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Πάντοβα ο «Λάζαρος» του Παναθηναϊκού

Στην Πάντοβα ο «Λάζαρος» του Παναθηναϊκού

Την τύχη των προηγούμενων ακραίων του “τριφυλλιού”, θα έχει και ο 25χρονος δίμετρος Σέρβος, που όπως οι προκάτοχοί του Κουκ (ΗΠΑ), Ούγκο Ντε Λεόν (Βραζιλία) θα βρεθεί κι αυτός από το κλειστό της Κυψέλης στα όμορφα ιταλικά γήπεδα.

Από τους παίκτες “λαυράκια” του φετινού πρωταθλήματος ο χαμηλών τόνων και εξαιρετικού χαρακτήρα “Λάζαρος”, ήρθε στο “τριφύλλι” άγνωστος μεταξύ αγνώστων από τα βάθη της Α2 κατηγορίας της Τουρκίας και με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις κατάφερε μαζί με τα άλλα παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να “αναστήσει” τους “πράσινους”, που τελικά όμως δεν μπόρεσαν στα κρίσιμα ματς να “ξορκίσουν” την ατυχία τους.

Δίκαια λοιπόν ο “τίμιος” Τσίροβιτς επιχειρεί να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην καριέρα του, καθώς με προίκα τους τίτλους του 6ου ακραίου, 7ου σκόρερ και 2ου σέρβερ των κορυφαίων της Volleyleague, από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη “Μέκκα του ευρωπαϊκού βόλεϊ” με την φανέλα της ιταλικής Πάντοβα.

“Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου” δήλωσε αποκλειστικά στο Volleyplanet.gr o  Σέρβος άσος και συμπλήρωσε:  “Προσωπικά περιμένω να προσαρμοστώ καλά στο νέο μου περιβάλλον και ελπίζω ότι θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο””.

Παράλληλα ο ιστορικός σύλλογος της Ιταλίας ανακοίνωσε για δύο χρόνια την απόκτηση του πρώην κεντρικού της Μολφέτα, Αλμπέρτο Πόλο.