Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τακουρίδης : «Δεν τα παρατάμε»

Τακουρίδης : «Δεν τα παρατάμε»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες για την κατάκτηση τον τίτλου, είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος κατεβαίνει στον Πειραιά για την ανατροπή και τον Γιάννη Τακουρίδη να δηλώνει έτοιμος να επαναφέρει την σειρά των τελικών στην Πυλαία.

Η σειρά των τελικών δεν εξελίσσεται όπως ήθελε ο ΠΑΟΚ καθώς με το 2-0 και τον 3ο αγώνα στον Πειραιά φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να αντιστρέψει την ροή των παιχνιδιών, με τον Γιάννη Τακουρίδη να δηλώνει πως όλοι θα δώσουν το 100% προκειμένου να επιστρέψουν οι τελικοί στην Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά «Χάσαμε όποια ευκαιρία μας παρουσιάστηκε στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε πότε. Τακτικά, πλέον, γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο και τι πρέπει να διορθώσουμε στο δικό μας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γι’ αυτό θα δώσουμε το 100% στο γήπεδο για να ξαναφέρουμε, αρχικά, την σειρά στην έδρα μας. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέχρι το τέλος για να ανατρέψουμε την σειρά των τελικών».