ΔΙΕΘΝΗ

Θετική στον κορονοϊό διεθνής Βραζιλιάνα άσος

Θετική στον κορονοϊό διεθνής Βραζιλιάνα άσος

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η 23χρονη διεθνής Βραζιλιάνα, Ντρουσίλα Κόστα την περασμένη εβδομάδα, που πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα, προσπαθώντας να αναρρώσει.

Η ακραία της σελεσαό και της  Sesc-RJ τόνισε ότι η ασθένεια είναι πιο σοβαρή από ό, τι η γρίπη και επεσήμανε  ότι παρόλο που είναι αθλήτρια, αυτή και όλοι πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους και να μένουν στο σπίτι.

“Ο αθλητής πρέπει να είναι προσεκτικός όπως οποιοσδήποτε άλλος, δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι κρύωμα, διότι τα συμπτώματα που είχα ήταν περισσότερο σαν ιός” εξήγησε η δις πρωταθλήτρια της βραζιλιάνικης Superliga.

drussila

Η  παρουσίασε συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό, αλλά δεν έγινε δεκτή στο νοσοκομείο, λόγω των ήπιων συμπτωμάτων. Η παίκτρια μέχρι πρότινος μοιραζόταν ένα διαμέρισμα με μία άλλη συμπαίκτρια, την πασαδόρο Tαις, που δεν είχε συμπτώματα κορονοϊού και έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

“Είμαι πολύ καλύτερη αυτή την εβδομάδα εδώ στο σπίτι, δεν αισθάνομαι πονοκέφαλο ή δύσπνοια. Πρέπει όμως να ξεκουραστώ πολύ. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ήμουν πολύ κουρασμένη και άρρωστη, με λίγο πονοκέφαλος. Νόμιζα ότι ήταν πείνα, αλλά έφαγα και συνέχισα να παρουσιάζω το ίδιο σύμπτωμα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη είχα μια δύσπνοια κατά τον ύπνο και ξύπνησα. Αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο και να δοκιμαστώ για κορονοϊό. Δεδομένου ότι είχα δύσπνοια την περασμένη εβδομάδα, ήμουν ήδη ύποπτος ότι είχα τον ιό, αφού  είχα περάσει πνευμονία, όταν ήμουν νεότερη” υπογράμμισε η νεαρή άσος της “σελεσάο”.