DARK ROOM

Τίφανι για… πρόεδρος της Βραζιλίας!

Τίφανι για… πρόεδρος της Βραζιλίας!

Μετά την είσοδό της στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ της Βραζιλίας και την υποψηφιότητά της για τη “σελεσάο”, η τρανσέξουαλ άσος της Σέσι Μπαουρού “χτυπά” και την πόρτα του κοινοβουλίου της χώρας.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την ανανέωση του συμβολαίου της η Τίφανι Περέιρα Αμπρέου, που με τις “διαστημικές” της εμφανίσεις σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη Superliga της Βραζιλίας, προκαλώντας την οργή πολλών ομάδων, παικτών και οπαδών, οι οποίοι ζήτησαν από τη Βραζιλία Ομοσπονδία Βόλεϊ (CBV) να βρει μια “λύση” στο θέμα, η Βραζιλιάνα τρανσέξουαλ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Estadão ενδέχεται να είναι και υποψήφια με το πολιτικό κόμμα MDB.

Το MDB είναι το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα στη Βραζιλία, με πάνω από 2 εκατομμύρια ψηφοφόρους και σε λίγες ώρες εκπνέει η προθεσμία για τη δήλωση των υποψηφίων. Ωστόσο ο  σημερινός πρόεδρος της χώρας, Μισέλ Τάμερ, του εν λόγω κόμματος, έχει απογοητεύσει με την πολιτική που ακολουθεί πάνω από το 70% του πληθυσμού της Βραζιλίας, καθώς οι πολίτες διαμαρτύρονται , ισχυριζόμενοι για δείγματα διαφθοράς από τότε που ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα μετά την καθαίρεση της προκατόχου του, Ντίλμα Ρούσεφ.