ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το «όνειρο ζωής» του λίμπερο του Άρη!

Το «όνειρο ζωής» του λίμπερο του Άρη!

Το όνομά του δεν ήταν καν γραμμένο στο στατιστικό… το κενό στο Νο7 και το «L» υποδείκνυαν ότι ψάχνουμε για το νεαρό λίμπερο του Άρη που κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στην αντρική και νταμπλούχο ομάδα του ΠΑΟΚ για την Α’ Φάση του Λιγκ Καπ. Ο ίδιος πόσταρε με περηφάνεια τη φωτογραφία που τον δείχνει στο φιλέ στην… βγαλμένη από τα πιο τρελά του όνειρα χειραψία με τον Βασίλη Κουρνέτα, την οποία μάλλον θα κορνιζάρει σύντομα!

Το Volleyplanet σας παρουσίαζει τον νεαρό Βασίλη Τασιούλα, ο οποίος στα 16 του χρόνια έπαιξε βασικός με τη φανέλα του Άρη στο Λιγκ Καπ και ακόμα η… καρδούλα του χτυπά δυνατά από την απίστευτη εμπειρία που βίωσε!

aris

Ο 16χρονος έφηβος παίζει βόλεϊ από τα εννιά του χρόνια ενώ λατρεύει το μπιτς βόλεϊ! Ώριμος όσο χρειάζεται με απαντήσεις ικανές για να προχωρήσει στη σχολή της αρεσκείας του, αυτή της δημοσιογραφίας αφού είναι καλός μαθητής αλλά και με το μυαλό του στο… όνειρο της επαγγελματικής πετοσφαίρισης!

Πώς ήταν η εμπειρία να αγωνίζεσαι στο Λιγκ Καπ απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές;

«Ήταν μοναδική εμπειρία για εμένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναζήσω».

Πώς ένιωσες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης; Έτρεμαν λίγο τα πόδια;

«Είχα πολύ άγχος και αγωνία αλλά μετά το ξεπερασα ήμουν έξω από τα νερά μου και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα να αντιμετωπίζω τόσο καλούς και έμπειρους παίχτες»

Τι σας είπε ο κόουτς πριν το παιχνίδι;

«Εε… μας είπε να δώσει ο καθένας μας ότι καλύτερο μπορεί μέσα στο γήπεδο καθώς για κάποιους από εμάς ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναζήσει και μας είπε επίσης να μην έχουμε άγχος και να παίξουμε όσο πιο ελεύθερα μπορούμε και να χαρούμε τον αγώνα».

tasiouras1

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν και μετά το τέλος του αγώνα σας «αγκάλιασαν» με σεβασμό.

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μας φέρθηκαν πολύ καλά και με πολύ σεβασμό!! Στο γήπεδο υπήρχε μια αρκετά καλή ατμόσφαιρα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να υποστηρίζουν φανατικά την αγαπημένη τους ομάδα»

Πότε μάθατε ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε στο Λιγκ Καπ αντί της αντρικής ομάδας; Είχατε λίγο χρόνο να το σκεφτείτε;

«Τρεις ημέρες πριν τον αγώνα! Δεν προλάβαμε να το σκεφτούμε και πολύ! Ξεκινήσαμε κατευθειαν δουλειά για να μπορέσουμε να κατέβουμε στον αγώνα».

Θα ήθελες να αγωνιστείς στην Α1;

«Ξεκίνησα στην τρίτη δημοτικού να παίζω δηλαδή 9 χρόνων. Εννοείται πως θα ήθελα σε κάποια στιγμή να παίξω στην Α1 κατηγορία. Είναι ένα όνειρο ζωής.

aris_tasiouras

Σου αρέσει και το μπιτς βόλεϊ;

«Ναι το μπιτς βόλεϊ είναι μια από τις μεγαλύτερες αγάπες μου»!

Από πότε παίζεις στον Άρη και αν στηρίζεις το Σύλλογο γενικότερα σας φίλαθλος;

Στον Άρη παίζω εδώ και 5 χρόνια εκτός από ένα χρόνο τον περσινό όπου ήμουν δανεικός στην ΜΕΝΤ. Στηρίζω τον Άρη γιατί πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά σε όλα τα αθληματα»