DARK ROOM

Βαρουφάκη… κάρφωσέ τους (Vid)!

Βαρουφάκη… κάρφωσέ τους (Vid)!

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών και μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχουν δημιουργήσει ομάδα πρωταθλήματος αφού και οι ικανότητές τους αλλά και η προτίμησή τους στο βόλεϊ είναι δεδομένη! Ο λόγος για το «φαινόμενο» Γιάνη Βαρουφάκη.

Τα… ντοκουμέντα έχουν βγει στη φόρα με αφορμή τη συνέντευξη του νυν υπουργού Οικονομικών το 2011 στην εκπομπή «Το βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί, ο «ατίθασος» – όπως τον περιγράφουν οι δάσκαλοί του από τη Σχολή Μωραϊτη- Βαρουφάκης αποκάλυψε την προτίμησή του και την ενασχόλησή του με το βόλεϊ.

«Προσπάθησα να παίξω αλλά έμεινα στα δεκαέξι μου από ύψος», είπε με χιούμορ τότε στην εκπομπή και πρόσθεσε: «Έκανα προπόνηση πολύ για να πηδάω… σε ύψος»! Το δελτίο του αναζητείται πάντως ενώ η ομάδα που αγωνιζόταν σύμφωνα με το βιογραφικό του ήταν ο Μίλωνας ενώ πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμμετοχή και στην εθνική παίδων.

Όπως και να χει, ο νέος «τσάρος» της οικονομίας είναι φαν της γυμναστικής και της διασκέδαση. Το βόλεϊ αλλά και το κολύμπι ήταν από τις αγαπημένες συνήθειες.

Πάντως, πιο βολεϊκή σύνθεση στην κυβέρνηση και σε τόσο βασικές θέσεις… δεν μπορούσε ουδείς να φανταστεί!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμας: