ΔΙΕΘΝΗ

«Βλέπουν» Λούμπουριτς στην Αγία Πετρούπολη

«Βλέπουν» Λούμπουριτς στην Αγία Πετρούπολη

Το νεαρό διεθνή άσο της Σερβίας σκέφτεται η νεοφώτιστη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για αντικαταστάτη του Μάρκους Νίλσον, το μέλλον του οποίου παραμένει αμφίβολο στο ρωσικό σύλλογο.

Οι υψηλές προσδοκίες που είχε η διοίκηση της ομάδας για το Σουηδό διεθνή διαγώνιο, που ήρθε στην Αγία Πετρούπολη, μάλλον δεν επιβεβαιώνονται από τις πρώτες αγωνιστικές της ρωσικής Λίγκας.

epathlo_nilson_koutsogianni_triantafyllidis_

Όπως όλα δείχνουν, οι Ρώσοι είναι δυσαρεστημένοι από την απόδοση του πρώην νταμπλούχου του Ηρακλή και ήδη φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον ιδανικότερο αντικαταστάτη του, του παίκτη που αντιατέστησε τον Έλληνα διεθνή, Δημήτρη Τζούριτς, μετά το «ναυάγιο»της μεταγραφής του “Μήτσου” που παρέμεινε και φέτος στην ιταλική Βερόνα.

Αυτός, δεν είναι άλλος από τον 24χρονο Ντράζεν Λούμπουριτς, το «χρυσό» παιδί της Σερβίας,  που πέρυσι στην ιαπωνική JT Thunders, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Πολωνό σουπερσταρ, Κούρεκ και από τον περασμένο Ιούνιο μετακόμισε στην Kωνσταντινούπολη, για χάρη της Μπεσίκτας. Ωστόσο οι άνθρωποι της Ζενίτ Πετρούπολης έχουν τον τρόπο να τον πείσουν να τερματίσει τη συνεργασία του με τους Τούρκους.