ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Βροχή» οι κλήσεις σε απολογία

LOGO_EOPE
Εκπρόσωποι ομάδων της Preleague αλλά και Α2 Ανδρών-Γυναικών θα παρελάσουν τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.30 από το γραφείο της Αθλητικής Δικαστή της ΕΟΠΕ, μετά την κλήση τους σε απολογία από το αρμόδιο όργανο της ΕΟΠΕ.
Αναλυτικά έχουν κληθεί σε απολογία
Το σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για υβριστική συμπεριφορά φιλάθλων του κατά του Α` Διαιτητή στον αγώνα ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που διεξήχθη στις 20/12/2017 στα πλαίσια του  πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.
Το σωματείο ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Για δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Έφορός του στον αγώνα ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ που διεξήχθη στις 23/12/2017 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
– Για υβριστική συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ που διεξήχθη στις 20/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Το σωματείο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον προπονητή του Νικόλαο Παπαϊωάννου για υβριστική συμπεριφορά κατά του προπονητή της αντιπάλου ομάδος στον αγώνα ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 20/12/2017 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.
Το σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ για υβριστική συμπεριφορά του στατιστικολόγου του κατά του Β` Διαιτητή στον αγώνα ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ που διεξήχθη στις 14/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ και τους αθλητές του Κωνσταντίνο Μήτζα και Αλέξανδρο Μπούρα για υβριστική και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Α` Διαιτητή και τον αθλητή του Γεώργιο Παπασιδέρη για ανάρμοστη συμπεριφορά, στον αγώνα ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΟΦΗ που διεξήχθη στις 20/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Το σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ για ρίψη ταινιών χαρτιού ταμιακής μηχανής από φιλάθλους του εντός του αγωνιστικού χώρου στον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ –ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που διεξήχθη στις 28/01/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ