Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεμούδιασαν Κηφισιά και Ηρακλής Χαλκίδας

Ξεμούδιασαν Κηφισιά και Ηρακλής Χαλκίδας

Την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητες και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους είχαν στο Ζηρίνειο Αρσενιάδης και Γκολίτσης με τον Ηρακλή  Χαλκίδα να ξεκινά νικηφόρα τα φιλικά προετοιμασίας του επικρατώντας της Κηφισιάς και με 3-1.

Στο Ζηρίνειο Κηφισιά και Ηρακλής Χαλκίδας έδωσαν το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας για την φετινή χρονιά, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν στη νίκη με 3-1.

Τόσο ο Κώστας Αρσενιάδης, όσο κι ο Σπύρος Γκολίτσης είδαν τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και έβγαλα αρκετά συμπεράσματα για τη συνέχεια με την ομάδα της Εύβοιας να έχει προαναγγείλει ήδη νέα φιλικά στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή (29/09), τον Νέστορα (30/09) και τη Νίκη Αιγινίου (1/10).

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Παπαδόπουλος, Σουλτανόπουλος, Βόιτσεκ, Σονάρι, Εφραιμίδης,  / Κάπελας (λ), Μελλές, Χριστοδουλάκης (λ), Γαβριήλ, Οικονομόπουλος,

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκελίνσκι, Μότα, Μακ Γουίλιαμ, Τσολάκος, Μακρυγιάννης, Μουτάμπαζι / Τσαδήμας (λ), Μιχαλόπουλος (λ), Αναστασόπουλος, Αμαριανάκης, Κοντούλης.