ΔΙΕΘΝΗ

Αντι-Σιμόν ο Γκρόζερ στην Κορέα

Αντι-Σιμόν ο Γκρόζερ στην Κορέα

Λίγα 24ωρα μετά τα ιταλικά σενάρια για αποχώρηση του Γερμανού “μπόμπερ” Γκιόργκι Γκρόζερ από τη ρωσική Μπελγκοροντ, οι φήμες φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς ο διεθνής άσος των “πάντσερ” ετοιμάζει βαλίτσες για το Κορεατικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου   ο Ρώσος τεχνικός της Μπέλγκοροντ, Γκινάντι Τσιπούλιν σκέφτεται να “γυρίσει” διαγώνιο το “γίγαντα” κεντρικό Ολυμπιονίκη, Ντμίτρι Μουζέρσκι, με αποτέλεσμα να ο Γκρόζερ να μην έχει πλέον θέση στην Μπελογκόριε.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως ο Γερμανός διαγώνιος “δεν τα’ βαψε μαύρα”, αφού προορίζεται ως αντικαταστάτης του Κουβανού άσου, Ρομπερτλαντι Σιμόν (2.06μ) στην Ansan OK Savings Bank Rush&Cash που στέφθηκε φέτος πρωταθλήτρια της V- League.

robertlandy_simon

O “μαύρος πάνθηρας” από το Γκουαντάναμο, πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο στην Κορέα και όπως έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για κάποιο εύλογο διάστημα, αφού σε αυτή τη φάση υποφέρει και δεν μπορεί να κοιμηθεί από τους πόνους.