ΔΙΕΘΝΗ

Εθνικός ύμνος της Γαλλίας στο Μόντενα-Λατίνα (vid)

Εθνικός ύμνος της Γαλλίας στο Μόντενα-Λατίνα (vid)

Στο Καμπιονάτο -όπως και στα περισσότερα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα- απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Ο Σύλλογος της Μόντενα -που όπως σας είχαμε γράψει ήταν ο πρώτος από τις ιταλικές ομάδες που έστειλε μήνυμα στήριξης στο γαλλικό λαό- πέραν του ενός λεπτού σιγής που τηρήθηκε πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης Μόντενα-Λατίνα (σ.σ έπειτα από απόφαση της ιταλικής Ομοσπονδίας) συμφώνησε με τη φιλοξενούμενη ομάδα για μα ακουστεί και ο Εθνικός Ύμνος της Γαλλίας στο “Παλαπανίνι”.

modena_simaia

Φανερά συγκινημένοι όλοι με την πρόεδρο της Μόντενα εντός του γηπέδου δίπλα στην ομάδα και την κάμερα να ζουμάρει στη γαλλική σημαία, έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο γαλλικό λαό.

Αλλά και οι οπαδοί της ομάδας είχαν ετοιμάσει πανό, το οποίο έγραφε “είμαστε όλοι Γάλλοι” και από κάτω δίπλα δίπλα οι σημαίες των δυο χωρών Ιταλίας-Γαλλίας.

Για την ιστορία, η Μόντενα συνεχίζει νικηφόρα –χωρίς τον Ερβίν Νγκαπέθ– και επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-20, 25-23) της Λατίνα.

Παρακολoυθήστε το βίντεο:

La Marsigliese prima del match, in onore delle vittime della strage di venerdì sera.

Posted by Modena Volley on Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015