ΔΙΕΘΝΗ

Υποψήφια και για τη «σελεσάο » η τρανσέξουαλ Τίφανι (fot-vid);

Υποψήφια και για τη «σελεσάο » η τρανσέξουαλ Τίφανι (fot-vid);

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε αν θα επαληθευτεί ή όχι το δημοσίευμα από τη Βραζιλία, που θέλει την τρανσέξουαλ άσο της Μπαουρού να είναι στο μυαλό του Ομοσπονδιακού τεχνικού των γυναικών, Ζε Ρομπέρτο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρο Βραζιλιάνο bloger, ειδικευμένο στο βόλεϊ, η Τίφανι Περέιρα ντε Αμπρέου βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ζε Ρομπέρτο, ο οποίος δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει στις κλήσεις των διεθνών για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί σε 10 μήνες στα γήπεδα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου”.

tifanny_rodrigo

Θυμίζουμε πως η Τίφανι, που  πριν από περίπου έναν χρόνο αγωνίστηκε ως “Ροντρίγκο”  σε ανδρική ομάδα στη Β’ κατηγορία του Βελγίου, μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, έπαιξε στην Α2 Γυναικών Ιταλίας, προκαλώντας σάλο με τα χρώματα της Πάλμι και εδώ και λίγο διάστημα επέστρεψε στην πατρίδα της, όπου “έγραψε ιστορία” στο πρόσφατο ντεμπούτο της ως αθλήτρια της Μπαουρού σημείωσε 15 πόντους.

Σε περίπτωση λοιπόν που η 33χρονη τρανσέξουαλ συνεχίσει να έχει υψηλή απόδοση και βρεθεί τελικά στη λίστα του εκλέκτορα της “σελεσάο” θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η στάση της FIVB ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ του 2018.

Δείτε στο Video την εμφάνιση της Τίφανι που προκάλεσε προβληματισμό στο Ζε Ρομπέρτο

https://www.youtube.com/watch?v=veplRNzPOmk