ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κυριολεκτικά… Ολυμπιακή η σερβική αποστολή

Κυριολεκτικά… Ολυμπιακή η σερβική αποστολή

Με υψηλές προσδοκίες και εντονο “ερυθρόλευκο” χρώμα πέταξε για το Ρίο της Βραζιλίας η γυναικεία ομάδα της Σερβίας, που έχει κανονίσει τέλη Ιουλίου “πρόβα τζενεράλε” κόντρα στην  “σελεσάο”.

Με τον νταμπλούχο προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς  “δεξί χέρι” του “εκλέκτορα” Ζόραν Τέρζιτς στην 3η του συνεχόμενη Ολυμπιάδα και την πρώην ερυθρόλευκη διεθνή, Μάγια Ογκνιένοβιτς αρχηγό, η αποστολή της Σερβίας ενισχυμένη με την επιστροφή της Μπρακότσεβιτς θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της στην Σακουαρέμα τς Βραζιλίας. Εκεί στις 29 και 31 Ιουλίου θα δώσει δύο τελευταία δυνατά τέστ κόντρα στις “οικοδέσποινες” και στις 2 Αυγούστου θα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο “εγκέφαλος” της ομάδας και πρώην πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, Μάγια Ογκνιένοβιτς δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για μια πολύ καλή πορεία : “Οι προσδοκίες είναι υψηλότερες από ό, τι το 2008 ή το 2012. Η ομάδα είναι έτοιμη να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ μετάλλιο, αλλά σίγουρα θα παλέψουμε για να περάσουμε στον τελικό”  διαβεβαίωσε η έμπεριη πασαδόρος

Αναλυτικά η Ολυμπιακή αποστολή της Σερβίας

Πασαδόροι: Maja Ognjenovic, Bojana Zvikovic

Διαγώνιες: Tijana Boskovic, Jovana Brakocevic

Ακραίες: Brankica Mihajlovic, Jelena Nikolic, Bianka Busa, Tijana Malesevic

Κεντρικές: Milena Rasic, Stefana Veljkovic e Jovana Stevanovic

Λίμπερο: Silvija Popovic

Προπονητής: Zoran Terzic

Β’ Προπονητής: Kovacevic Branko

Team Manager: Knezevic Ivan

Φυσιοθεραπευτής: Mladenovic Sinisa