ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Νγκαπέ : «Με την συνενοχή των Ιταλών πέρασαν οι Καναδοί»

Νγκαπέ : «Με την συνενοχή των Ιταλών πέρασαν οι Καναδοί»

Η απογοήτευση στο στρατόπεδο της Γαλλίας για τον αποκλεισμό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι τεράστια, με τον Νγκαπέ στις δηλώσεις του στην «Le Parisien» να κατηγορεί του Ιταλούς ότι “έδωσαν” τον αγώνα στους Καναδούς…

Η πικρία του αποκλεισμού είναι μεγάλη για τους “τρικολόρ” και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις τους μετά την ήττα από την Βραζιλία.

Μια ήττα που θα μπορούσε να περάσει χωρίς αντίκτυπο και οι Γάλλοι να συνέχιζαν στην διοργάνωση αν ο Καναδάς δεν επικρατούσε επί της πρωτοπόρου και αήττητης μέχρι εχθές Ιταλίας.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε την Γαλλία στο αεροπλάνο της επιστροφής και ορισμένους παίκτες να εκφράζονται με σκληρά λόγια κατά της Ιταλίας.

Ο Ίρβιν Νγκαπέ μάλιστα μιλώντας στην «Le Parisien» για την αναμέτρηση της Ιταλίας κόντρα τον Καναδά που ουσιαστικά τους άφησε έξω από τους Ολυμπιακούς αγώνες υπογράμμισε “Οι Ιταλοί δεν έπαιξαν. Τους ξέρω, έχω παίξει μαζί τους και δεν μου προκαλεί έκπληξη. Με την συνέργεια-συνενοχή των Ιταλών οι Καναδοί εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης”.