ΔΙΕΘΝΗ

Τα… σπάει η Στράντζαλη στο Μαϊάμι (fot)

Τα… σπάει η Στράντζαλη στο Μαϊάμι (fot)

Υποδοχή… ροκ σταρ έζησε στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι Γκάρντενς των ΗΠΑ η Ελληνίδα διεθνής, που στο περιθώριο ενός αγώνα Football, βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιό της μέσα σε αποθέωση δεκάδων χιλιάδων θεατών.

strantzali_hard rock stadium

Αυτά που έχει ζήσει μέσα σε μία εβδομάδα στην Πολιτεία της Φλόριντα, η Όλγα Στράντζαλη δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ποτέ ούτε στα πιο τρελά της όνειρα! Στιγμές μοναδικές, εμπειρίες πρωτόγνωρες, με απίστευτες συναισθηματικές εναλλαγές και αλλεπάλληλα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα…

Από τον τρόμο και την αγωνία για τη ζωή της στο ραντεβού με τον τυφώνα “Ίρμα”, στην απόλυτη ευτυχία και υπερηφάνεια στην πρόσφατη βράβευσή της ως Αθλήτρια της περσινής χρονιάς στο Miami University! Για να μην μιλήσουμε,  παλιότερα στο UCLA, και για τη συνάντηση με τον… Μπραντ Πιτ!

miami_toledo

Μπορεί λοιπόν την περασμένη Παρασκευή  ο άσος των Miami University, Μάλικ Ρόσιερ, με το τρίτο του συνολικά touchdowns κόντρα  στο Τολέδο να χάρισε τη νίκη 52-30 στην ομάδα του, ωστόσο στο τρίτο time out της πρώτης περίοδου του αγώνα Football του NCAA, στην έδρα των Miami Dolphins την παράσταση «έκλεψε» η Ελληνίδα ακραία των «Hurricanes».

Στο γήπεδο που σε τρία χρόνια, στις 2 Φεβρουαρίου 2020 θα φιλοξενήσει το 540  Super Bowl, 6ο στην ιστορία του σταδίου, που πριν από τρία χρόνια (25/7/2014) στο πλαίσιο της περιοδείας «On the Run Tour», Μπιγιονσέ και Jay-Z, απογείωσαν περίπου 50.000 θαυμαστές, η Στράντζαλη την Παρασκευή 23 Σπετεμβρίου έζησε “μεγάλες” στιγμές!

jay_z_beyonce_miami_2014g

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει από νωρίς οι 50.000 ενθουσιώδεις οπαδοί με το όνομά της «Strantzali» να ακούγεται από τα μεγάφωνα και την μορφή της, υπό θερμό χειροκροτημα,  να «κοσμεί» τα τεράστια video wall του σταδίου, η Ελληνίδα σουπερστάρ της ομάδας βόλεϊ του Μαϊάμι, βραβεύτηκε με τιμητικό έπαινο από τον αθλητικό διευθυντή του Miami University, Μπλέικ Τζέιμς ως “Florida Lottery Student-Athlete of the Game”!

strantzali_blake

«Έτσι ονομάζεται το βραβείο» δήλωσε αρχικά ενθουσιασμένη στο Volleyplanet η Στράντζαλη, που δεν κέρδισε σε κάποια… λοταρία και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για μία παράδοση του πανεπιστημίου. Ήταν πολύ ωραία! Εμείς έχουμε συνηθίσει σε μικρά γήπεδα και λίγο κόσμο και εκεί ήταν περίπου 50,000 άνθρωποι, όποτε ήταν κάτι τελείως διαφορετικό…» είπε κλείνοντας η κόρη του τεχνικού της Νίκης Αιγινίου, Θανάση Στράντζαλη, που και φέτος… σκίζει , μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τον τίτλο της Atlantic Coast Conference (Α.C.C) Player of the Week, ενώ πριν τις αρχές του πρωταθλήματος, είχε «μπει» με την πασαδόρο των «Canes» στην «Ρre Season All-ΑCC Volletball Team».

strantzali

Χθες μάλιστα Κυριακή 24/9, με κορυφαία την τελειόφοιτη από την Έδεσσα να σταματά στους 23 πόντους, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, επιβλήθηκε με 3-2 (20-25, 25-21, 25-17, 23-25, 15-11) του Βιρτζίνια και παρέμεινε αήττητο στο πρωτάθλημα της A.C.C φτάνοντας συνολικά το φετινό του σερί στο 8-0.

https://www.facebook.com/thanasis.strantzalis/videos/1817757314920952/