ΔΙΕΘΝΗ

Τρίτωσε το… κακό για την Μαρσάλα της Μερτέκη

Τρίτωσε το… κακό για την Μαρσάλα της Μερτέκη

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α2 Ιταλίας γυναικών  γνώρισε η ομάδα της διεθνούς Ελληνίδας άσου.

Στην αναμέτρηση του Centro Pavesi με την αήττητη φέτος Club Italia CRAI, που παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, κ. Κατανέο, οι επίλεκτες νεαρές διεθνείς της «σκουάντρα ατζούρα», αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από τη Μαρσάλα, κατάφεραν στα σημεία να ισοφαρίσουν 1-1 σετ.

Στο δεύτερο σετ η πίεση στο σερβίς δημιούργησε προβλήματα στις φιλοξενούμενες, που βρέθηκαν πίσω με 2-1, ενώ στο τέταρτο σετ έπειτα από αμφίρροπη μάχη, η ομάδα της ιταλικής ομοσπονδίας έστω και δύσκολα, έφτασε στη νίκη με 3-1 (23-25, 29-27, 25-11, 27-25).

Τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν με 20 πόντους η 17χρονη ακραία της Club Italia CRAI, Πιετρίνι, ενώ μοναδική παίκτρια με διψήφιο αριθμό πόντων της Μαρσάλα, ήταν η Ροσίνι με 13, με την Μερτέκη να ακολουθεί με 9 πόντους.

pietrini_club italia

Μετά το τέλος του ματς πάντως η διεθνής της Club Italia CRAI και Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την ομάδα UNDER 18 της Ιταλίας, Έλενα Πιετρίνι δήλωσε πως “ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος γιατί η Mαρσάλα έπαιξε καλά στην άμυνα και μας προκάλεσε μία… κρίση. Αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε εντός έδρας σε τέσσερα σετ. Η ομάδα μας είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα, είμαστε πολύ ενωμένες και όλες μας κάνουμε αυτό που πρέπει, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό, για το καλό της ομάδας “.